Reserveren bij restaurants kan soms best tijdrovend zijn. Er is nog niemand aanwezig, u kunt pas na een bepaalde tijd reserveren of het is niet helemaal duidelijk of u wel terecht kan bij het restaurant van uw keuze. Om te voorkomen dat u voor een gesloten deur staat of niet bij een restaurant terecht kunt, zijn er apps ontwikkeld die ervoor zorgen dat u via uw smartphone kunt reserveren in een paar eenvoudige stappen.

Altijd een restaurant in de buurt
Het fijne van de apps voor direct te reserveren, is dat u gelijk kunt zien of er een tafel beschikbaar is. De eerste stap is om een plaats in te voeren of uw locatie direct te laten vinden via uw GPS signaal. Daarna maakt u de keuze voor een restaurant, bijvoorbeeld een restaurant in Utrecht. Bij de restaurants die aangesloten zijn met de app worden sfeerfoto’s getoond en het is mogelijk om het menu en de prijzen direct te bekijken.

Beschikbare restaurant apps zoals Couverts zijn eenvoudig op uw telefoon te downloaden via het applicatie beheer van uw toestel.

Restaurantgids op uw smartphone

Zoeken op internet naar een restaurant is niet altijd eenvoudig. Niet alle websites zijn aangepast aan bezoekers die gebruik maken van dit medium en worden daardoor vervormd en onduidelijk weergegeven. Een applicatie die hier perfect op inspeelt is iENS voor Android. De app is makkelijk te gebruiken door eerst een stad te kiezen en daarna een wijk waar u een restaurant zoekt. Vervolgens worden er resultaten getoond aan de hand van recensies van klanten. U kunt de beoordelingen lezen, maar ook details bekijken van de restaurants.

Tags: